Odgovornost in pogoji uporabe spletne strani parfumi-on.net

 

Odgovornost in pogoji uporabe spletne strani.

Odgovornost

Vse informacije in gradiva na tej spletni strani so informativne narave.

Trudili se bomo za optimalno delovanje spletne strani, vendar ne prevzemamo nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo to spletno stran na lastno odgovornost. Avtorji te spletne strani, kakor tudi katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi te spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnji in novih gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi nastala iz dostopa ali uporabe informacij in gradiv na tej spletni strani kakor tudi ne za morebitne napake ali pomanjkljivosti v vsebini.

Lastnik te spletne strani tudi ne more biti odgovoren za kakršno koli šodo (vključno tisto, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme ali katerekoli koli programske opreme, s katero je mogoče dostopati do te spletne strani, zaradi obiska ali kakršnekoli uporabe le te.

Trudimo se za pravilnost podatkov na tej spletni strani, vendar ne prevzemamo nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti ali popolnosti.

Uporaba informacij in gradiv

 • Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej spletni strani, lahko prenesete s spleta za vašo osebno domačo rabo, ne smete pa v nobenem primeru spreminjati avtorskih pravic, niti obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah.
 • Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno spreminjanje in objavljanje informacij in gradiv s te spletne strani ali njihovo pošiljanje po pošti ter publiciranje na kakršenkoli drug način brez prdečehodnega pisnega dovoljenja avtorjev, je prepovedano.
 • Tudi ne odgovarjamo za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s parfumi-blog.info.
 • Za obisk in uporabo povezanih spletnih strani je naša odgovornost za vse primere izključena.
 • Ves material na spletnih straneh je avtorsko delo in intelektualna lastnina avtorjev te spletne strani.
 • Kakršnokoli kopiranje in (ali) kakršnokoli reproduciranje te spletne strani, delov te spletne strani ali kateregakoli gradiva na tej spletni strani, brez pisnega dovoljenja avtorjev ni dovoljeno.
 • Stran uporabljate na lastno odgovornost.
 • Ne prevzemamo odgovornosti za vsebino in resničnost objavljenih informacij.
 • Pridržujemo si pravico da lahko kadarkoli spremenimo pogoje poslovanja.

Varstvo podatkov

Lastnik te spletne strani samodejno zbira naslednje podatke o vaši uporabi te spletne strani

 • podatke, katere strani ste najvec(krat obiskali,
 • koliko obiskovalcev dnevno obišče to spletno stran,
 • koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani.

Ti podatki so anonimni. Lastnik te spletne strani uporablja te podatke za lastne potrebe in jih ne posrdečeujemo tretjim osebam. Pridržujemo si pravico, da to obvestilo lahko kadarkoli spremenimo.
Omenjeni pogoji in vse spremembe so za obiskovalce te spletne strani zavezujoče, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe te spletne strani spremljate.
Z obiskom in uporabo te spletne strani se strinjate s pogoji, ki so tu navedeni in se tudi strinjate, da ste z njimi seznanjeni.
V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas vljudno prosimo, da te spletne strani več ne obiskujete niti uporabljate.

Avtorji spletne strani parfumi-on.net